Met (boeren) experts om tafel

Schuif ook aan op 20 APRIL 2018!

Over nieuwe mogelijkheden in de markt, maar ook bedreigingen zoals het vervallen van vele subsidiemogelijkheden etc.

Op 20 april 2018 organiseren wij een waardevolle inspiratiesessie waarbij u met andere ondernemers én experts om de tafel kunt om van gedachten te wisselen over uw toekomstplannen, te praten over uw dilemma’s, nieuwe mogelijkheden in de markt, maar ook bedreigingen zoals het vervallen van vele subsidiemogelijkheden etc.

Waar leer je meer van dan het uitwisselen van praktijkervaringen met anderen en waar schiet je meer mee op dan het sparren met andere ondernemers met ieder hun eigen kennis en ervaring? De beste ideeën en oplossingen komen vaak uit een andere hoek dan verwacht. Wij geloven in het verbinden van ondernemers en de kracht van ondernemen.

Ervaren Accountant Peter Beursgens en bedreven Coach Rudi Willemsen van Bewust Ondernemen dagen u als sterk team op inspirerende wijze uit om te leren van elkaars successen, maar juist óók van elkaars fouten, om bewust, succesvollere keuzes te maken!

Indien u zich inschrijft vóór 12 april a.s., ontvangt u een korting van bijna 20%!

Programma
14:00 – 14:30     Ontvangst
14:30 – 17:00     Inspiratiesessie
17:00 – 18:00     Borrel

Locatie
Boshotel Vlodrop
Boslaan 1
6063 NN  Vlodrop / Roermond

Interesse?
Investeer dan in uw succesvolle toekomst en meld u direct aan!
Voor meer informatie kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 088- 505 55 05 of stel hier uw vraag..

 


Door: Bianca Coenen, Agrarisch – CoPartner
Bronnen: AgriBusiness, Boerderij Vandaag, Ministerie van Financiën, LTO Nederland, 2beaufort advies
Bij inschrijving is deelname definitief. Er kunnen geen kosten geretourneerd worden.