85% Subsidie voor opleiding in akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt

Colland Arbeidsmarkt heeft de vergoeding van cursussen voor werknemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt onlangs verhoogd naar maar liefst 85%. Dat maakt het zeer aantrekkelijk en laagdrempelig om te investeren in de ontwikkeling en groei van uw medewerkers en daarmee ook de groei en het succes van uw onderneming.

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector agrarisch en groen. Dit fonds financiert activiteiten die gericht zijn op scholing, arbeidsmarktbeleid en arbeidsomstandigheden. Hiermee draagt het bij aan een duurzame inzetbaarheid van werknemers, het naleven van arbeidsvoorwaarden en een optimale werking van de arbeidsmarkt. Dat zijn exact de doelen waar AgriBusiness voor staat.

Indien u als werkgever werkt volgens de CAO Open Teelten en afdraagt aan het fonds Colland Arbeidsmarkt kunt u gebruik maken van deze aantrekkelijke cursusgroepenregeling. De maximale vergoeding die u zo kunt ontvangen bedraagt Euro 1.800 per werknemer per jaar.

Raadpleeg voor meer informatie over de diverse subsidieregelingen van Colland Arbeidsmarkt de speciale pagina op hun site die alle regelingen overzichtelijk weer geeft.

Natuurlijk bent u met vragen of voor ondersteuning ook bij ons Agri Team van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 505 55 05 of stel uw vraag per mail via info@agribusiness.nl

Door: Bianca Coenen B Ec B Com – Agrarisch CoPartner, AgriBusiness

Bronnen: LTO Arbeidskracht, Colland Arbeidsmarkt, AgriBusiness