Veel mooie toekomstplannen komen nooit tot leven

 

Ik zie veel mooie toekomstplannen, die het geluk en succes van een agrarisch ondernemer kunnen betekenen en de sector nieuw leven in kunnen blazen, nooit tot leven komen. Dat blijft mij raken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij het als geen ander verdient om te slagen met je onderneming en plannen en daarvoor de ruimte moet krijgen. Iedere agrarische ondernemer is een onmisbare schakel en van onschatbare waarde voor onze samenleving. We eten en leven van de boer!

Over Bianca

Mijn naam is Bianca Coenen. AgriBusiness is ontstaan vanuit mijn eigen roots, passie en levensmissie. Het boeren zit al generaties in onze familie. Ik ben dan ook opgegroeid met de verhalen aan de keukentafel over zorgen over de toekomstknelpunten in de wet- en regelgeving, financiële druk en problemen, de tegenvallers op het gebied van de uitvoerbaarheid van dromen en het spanningsveld met de omgeving, om maar wat voorbeelden te noemen. Ik ken echter ook de immense kracht, overtuiging, ondernemersgeest en daadkracht van de boer, die dit ruimschoots overtreffen en heb daar het diepste respect en bewondering voor.

Onafhankelijke begeleiding

Het viel mij op dat de meeste partijen waarmee de boer in contact komt veelal vanuit eigen belang handelen en dat er geen onafhankelijke partij leek te zijn voor een eerlijk gesprek en oprechte ondersteuning voor de boer, tot grote frustratie van hen. Zelf was ik op vele manieren in uiteenlopende functies binnen het bedrijfsleven en de overheid werkzaam in de agrarische sector, waaronder in de Accountancy, Advisering, Coaching en Marketing en overal zag ik dit terug. Daarom besloot ik mijn eigen missie en visie vorm te geven in AgriBusiness, met als doel boeren onafhankelijke informatie en begeleiding te bieden om hen de ruimte te geven om te ondernemen, betere mogelijkheden te ontplooien, een onbezorgde toekomst, meer toegevoegde waarde, een makkelijker leven en meer geluk te creëren, kortom, om succesvoller te boeren.

Knelpunten opsporen en oplossen

Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend en een must je te ondersteunen jouw mogelijkheden optimaal te benutten en knelpunten richting je doelen op te sporen en op te lossen. Daarbij gebruik ik uiteraard mijn eigen ervaring in het bedrijfsleven, ons eigen familiebedrijf en de ondernemingen die ik daarna gestart ben, waardoor ik weet wat erbij komt kijken om een onderneming te starten, door te starten, over te nemen, te veranderen en te verkopen en hoe moeilijk het beslissingsproces en de weg ernaar toe kunnen zijn.

Ontvang een gratis AgriCoachingsessie

AgriCoaching is een vrij nieuw fenomeen dat nog niet zo bekend is in de agrarische sector, maar zich wel inmiddels enorm heeft bewezen. Als AgriCoach was ik al werkzaam voor vele agrarische ondernemers die hun ondernemersdromen hebben laten uitkomen of moeilijke problemen hebben overwonnen. Ook heb ik aan prachtige overheidsprojecten deelgenomen. Ik heb echter besloten om meer tijd vrij te maken om boeren te ondersteunen succesvoller te boeren tijdens de Coronacrisis en daarna, maar vooral om zoveel mogelijk mooie agrarische ondernemersdromen waar te maken.

Ik begrijp helemaal dat AgriCoaching ook voor jou onbekend en nieuw is. Natuurlijk hebben we ook nog niet persoonlijk kennis gemaakt en vertrouw je problemen of onzekerheden niet zomaar toe aan ieder ander. Daarom bied ik je graag een gratis online of telefonische AgriCoaching sessies aan. Ik weet uit ervaring dat één sessie al heel waardevol is en het verschil kan maken. In elk geval heb je daarmee de kans mij beter te leren kennen en te weten te komen of AgriCoaching ook jou meerwaarde kan bieden en ervoor kan zorgen dat je problemen en zorgen, wensen, dromen en doelen zich vertalen in succesvoller boeren.

Wil je met mij in contact komen?

Maak dan direct jouw afspraak via de onderstaande button en zet jouw eerste stap naar meer geluk en succes! Wat heb je te verliezen? Ik kijk er al enorm naar uit om met jou van gedachten te wisselen!

Met hartelijke groet,

Bianca Coenen

AgriCoach

AgriBusiness