Gelukkig nieuwjaar!

Op naar succesvoller boeren in 2021!

Allereerst hartelijk dank voor het invullen van onze Enquête! We zijn ontzettend blij met uw mening en de goede resultaten uit het tevredenheidsonderzoek! Op basis van wat u ons te kennen heeft gegeven, geven wij nu onze diensten het komende jaar vorm, zodat ú in 2021 succesvoller kunt boeren. 

Hoge tevredenheidsscore

We zijn niet alleen trots op de boer, maar nu ook des te trotser op onze eigen business, aangezien onze huidige dienstverlening gemiddeld een 8 scoort in de enquête! Dat stemt ons gelukkig en zeer tevreden, maar geeft natuurlijk ook ruimte tot verbetering. En dat is ook precies de bedoeling!

We weten wat er speelt

Uit de enquête kwam verder heel duidelijk naar voren dat onze lezers en cliënten erg prijs stellen op onze onafhankelijke nieuwsbrieven met fiscale tips en subsidienieuws. Dit zetten wij dan ook zo voort en we nemen de verdere klantwensen mee, om deze het komende jaar nog verder te verbeteren. Ook gaan we binnenkort om de tafel met een landelijk agrarisch marktonderzoeksbureau en mediabedrijf om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de nabije toekomst.

Online sparringsessies

U gaf aan dat uw interesse hoofdzakelijk uit gaat naar online sparringsessies met andere boeren, andere ondernemers en experts en dat u verder geïnteresseerd bent in themabijeenkomsten. Daarnaast wilt u graag een AgriCoach op locatie ontvangen. Dat stemt ons allemaal zéér positief, omdat het geheel in één lijn ligt met onze oorspronkelijke roots, inschattingen van uw behoefte en intenties. Wat fijn dat u zich de moeite heeft genomen deze terugkoppeling zo duidelijk aan ons te geven, zodat we hiermee concreet aan de slag kunnen gaan de komende periode.

We informeren u nader via onze social mediakanalen, website en nieuwsbrieven en kijken al met enorm veel belangstelling uit naar wat hieruit voort mag komen. Door de impuls, verbindingen, samenwerkingen, inspiratie en ontwikkeling die we zo kunnen creëren, kunt u niet alleen de hele sector, maar ook uw leven en bedrijf nieuw leven in blazen in 2021! En dat is precies wat wij u wensen dit jaar!

Sectorafhankelijke informatie

Een deel van de respondenten gaf ook graag sectorafhankelijke informatie te willen ontvangen. Dat begrijpen wij. We zullen ons de komende tijd dan ook nader verdiepen in welke vorm en op welke manier wij u dit het beste kunnen aanreiken. Het heeft onze aandacht en biedt perspectief voor twee kanten.

Wilt u zich alvast inschrijven voor een gratis online of telefonische sparringsessie met een AgriCoach? Meld u dan vrijblijvend aan via deze LINK!

Hartelijk dank voor al uw reacties! Wij maken er werk en wensen u een gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2021!

Door: Bianca Coenen B Ec B Com, Consultant – Agrarisch CoPartner, AgriBusiness