Van droom naar succes met een sterk bedrijfsplan

Heb je een prachtig mooi bedrijfsplan en doen zich serieuze kansen voor, maar kom je er maar niet aan toe je droom uit te werken? Loopt je hoofd en hart ervan over, maar heb je niet de juiste sparringpartner of geen concrete steun in je omgeving om je plannen in de praktijk te brengen? Dan ben je niet de enige en bij ons aan het goede adres!

Ook veel andere boeren hebben namelijk fantastisch mooie plannen, die er niet alleen toe kunnen leiden dat de ondernemers zelf en de sector naar een hoger level worden getild, maar ook voor ons als maatschappij en de toekomst van onze kinderen een belangrijk verschil maken. Kortom, deze plannen moeten er komen en daar zetten wij ons dan ook graag voor in!

Coaching bij opstellen bedrijfsplan

AgriBusiness biedt ondersteuning bij het opstellen van een succesvol agrarisch bedrijfsplan. Aan de hand van een nieuw en onderscheidend, online programma coachen we jullie als ondernemers in groepsverband je droom om te zetten in succes. Gedurende 2 maanden begeleiden we je in gestructureerde, haalbare stappen bij het opstellen van een uniek, sterk bedrijfsplan en alles wat er nodig is om dit te doen slagen.

Webinars en groepssessies

Tijdens webinars delen we handige tools en methodes met je, die je naderhand ook ontvangt om hier na een goede uitleg en toelichting, zelf mee aan de slag te gaan. Dit combineren we met inspirerende, gezamenlijke, online groepssessies, waarin je samen met de andere deelnemende boeren kunt sparren over je plannen en waar je tegen aan loopt. Daarbij zorgen wij voor een oplossingsgerichte aanpak en een growmindset. Zo wordt een goede basis gelegd voor een solide agrarisch bedrijfsplan met een hoge kans van slagen.

Dit traject wordt begeleid door AgriCoach en Agrarisch Bedrijfsadviseuse Bianca Coenen. Zij heeft een ruime ervaring en is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van ondernemers bij het opzetten en veranderen van hun bedrijf.

Samen succesvoller boeren

In april 2021 gaan we al van start met de eerste pilot van dit bewezen programma, genaamd “Van Droom naar Succes”. We zoeken ondernemende boeren die deze uitdaging tegen 50% kostenreductie aan willen gaan! Heb je daar interesse in en wil je nu eindelijk werk maken van die geweldige plannen en samen succesvoller boeren? Laat het ons dan weten, zodat we je meer informatie kunnen sturen.

LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we voor een exclusieve groep en een goede begeleiding gaan! Wil je er graag bij zijn? Meld je dan nú direct aan! Wij kijken er al enorm naar uit met je aan de slag te gaan!

 

Vraag direct meer informatie aan via het onderstaande formulier:

    Vragen?

    Heb je vragen over dit programma? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Stuur je vraag per mail naar info@agribusiness.nl of bel met (088) 505 55 05. We staan je graag te woord!

    Door: Bianca Coenen B Ec B Com, Consultant – Agrarisch CoPartner, AgriBusiness

    Bron: AgriBusiness