Subsidie om te leren over duurzame landbouw (SABE) open!!

4 april (NU DUS!) start weer een nieuwe openstelling van de Sabe-regeling, waarbij er diverse vouchers worden uitgegeven aan boeren en tuinders in Nederland. Deze vouchers kun je bij ons, zijnde BAS-erkende adviseur, verzilveren!

Wil je leren over duurzame landbouw? Over omschakelen naar extensieve, natuurinclusieve, kringloop- of biologische landbouw? Vraag dan zo snel mogelijk met de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE) jouw voucher aan! De regeling is namelijk meestal al binnen 1 dag overtekent, dus lees dit bericht en vraag ‘m dan DIRECT aan via de links in dit bericht!

Advies- en bedrijfsplanvouchers

Je kunt een voucher aanvragen  vanaf 4 april, 00:01 uur voor:
– Adviesvouchers, voor innovatief advies over duurzame landbouw voor agrariërs (4.200 stuks)
– Bedrijfsplanvouchers, voor omschakeling naar duurzame landbouw (311)

LET OP: Je kunt per persoon een voucher aanvragen. Heb je je bedrijf dus met meerdere ondernemers c.q. personen samen? Dan kunnen al deze personen een eigen voucher aanvragen.  Vul bij de aanvraag het KvK-nummer 14118941 in, om de voucher aan ons toe te kennen.

Advies over duurzame landbouw

Wil je meer weten over duurzamer werken met je agrarisch bedrijf? Bijvoorbeeld over minder uitstoot van ammoniak, een succesvol(ler) verdienmodel of de toekomst van je bedrijf? Vraag dan zeker snel een adviesvoucher van de SABE aan (maximaal € 1.500). Daarmee krijgt je met subsidie advies van een erkende bedrijfsadviseur, gericht op jouw bedrijf. Altijd verstandig! Lees meer op Advies over duurzame landbouw voor agrariërs. 

Bedrijfsplan voor omschakeling naar duurzame landbouw

Wil je omschakelen naar duurzame landbouw? Dat wil zeggen naar extensieve landbouw en met minder stiktofuitstoot? Als je hiervoor een bedrijfsplan laat maken door ons, kun je een voucher van de SABE aanvragen (maximaal € 6.000). Lees meer op Bedrijfsplan voor omschakeling naar duurzame landbouw.

Meer weten?

Wil je meer weten over de SABE-regeling of het aanvragen van de vouchers? Neem dan op zo kort mogelijke termijn contact met ons op, zodat je je kansen niet misloopt. We zitten voor je klaar! Je krijgt altijd een snel en vrijblijvend antwoord.

PS: Selecteer bij het aanvragen van de voucher ons KvK-nummer 14118941.

Door: Bianca Coenen B Ec B Com, AgriCoach, erkend Agrarisch Bedrijfsadviseuse – AgriBusiness

Bronnen: RVO, VAB, AgriBusiness