Lieke draagt graag een steentje bij in de agrarische sector…

Hoe ik mijn steentje aan jou kan bijdragen?

Vanuit mijn stageopdracht mag ik een gratis coachtraject aanbieden aan een agrarisch ondernemer. Dit coachtraject is geheel vrijblijvend en mag over allerlei relevante vraagstukken gaan in de agrarische sector maar ook over persoonlijke vraagstukken over jou als persoon, gezin, familie of ondernemer. Op deze manier kan ik mijn steentje als Junior Agricoach aan jou bijdragen. Dus ben je benieuwd naar mijn verdere interesses, passies of ideeën? Stel dan gerust je vraag aan mij! Ik kom graag met je in contact om iets voor elkaar te betekenen.

Wie is Lieke?

Ik ben Lieke Speck, 24 jaar oud en woonachtig in Landgraaf, Zuid-Limburg. Momenteel ben ik vierdejaars studente aan Aeres Hogeschool te Dronten. Binnen deze agrarische school volg ik de opleiding Dier- en veehouderij. Vanaf 2000 hebben wij van thuis uit geen agrarisch bedrijf meer, maar het bloed stroomt door en ik ben van jongs af aan erg geïnteresseerd in de agrarische sector. Hierdoor was het een bewuste keuze om voor een agrarische opleiding te gaan waarbij mijn passie vooral ligt op het gebied van melkvee. Ik heb grote affiniteit met de agrarische sector en draag graag mijn steentje bij in deze ontzettend mooie en innovatieve branche. Vanuit deze passie ben ik opzoek gegaan naar een passend bedrijf voor de afronding van mijn opleiding. Via een lange zoektocht ben ik terecht gekomen bij Agribusiness en zijn wij deze uitdaging samen aangegaan.

Hartelijk dank voor je aandacht en vertrouwen in mij!

Lieke Speck

NB: Coachtrajecten kunnen worden aangeboden na beoordeling van de coachvraag en voor zover deze gedurende de stageperiode van Lieke kunnen worden ingepland. 

STEL HIER JOUW VRAAG: