Met een kop “oploskoffie” samen buurten over gedeelde passie

Een uurtje gedeelde passie en in vrijheid en vertrouwen met elkaar “buurten” over wat je bezig houdt, waar je tegen aan loopt en welke plannen je hebt, kan het verschil maken. Geniale ideeën komen tot leven, zaken rollen waar ze stagneerden, initiatieven komen op poten, kennis komt beschikbaar, problemen lossen zich op. Er komt ruimte om zelfs tot innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden te komen. door het bundelen van ondernemerskracht.

Het is nooit een weggegooid uurtje. Je komt gegarandeerd een stap dichter bij je doel. Dat is waar je het voor doet, waar wij het óók voor doen! Dus meld je aan een doe mee!

Een klankbord en platform om duurzamer te boeren

We willen graag een klankbord en een platform vormen om elkaar te ontmoeten, inspireren, van elkaar te leren, te verbinden en te groeien…. om duurzaam succesvoller te boeren.

Wordt een succesvollere versie van jezelf

De AgriBusiness Koffie (B)uurtjes worden begeleid door AgriCoach Bianca Coenen van AgriBusiness. Zij is tevens als Erkend Agrarisch Bedrijfsadviseuse ingeschreven bij het BAS-register van RVO en heeft de afgelopen jaren al vele ondernemers begeleid bij het maken van keuzes en zetten van stappen richting hun dromen, succesvoller boeren en het opstarten, doorstarten of veranderen naar een sterkere en succesvollere versie van zichzelf en hun bedrijf.

JA,

ik buurt mee bij het aankomende GRATIS

AgriBusiness Koffie (B)uurtje

om succesvoller te boeren!

    IK BUURT MEE OP 20 MEI 2021 OM 10:00U.

    Meld me aan voor deze Zoom sessie