In een (b)uurtje dichter bij je doel

Oploskoffie voor elk probleem

Wat als je bedrijf niet meer rendabel is, er straks misschien niet meer is? Wat als het je juist voor de wind gaat en je business je trots is, maar je bij God niet weet hoe lang je het nog in je eentje trekt op die trekker? Ben je als je heel eerlijk bent, diep in jezelf niet bang dat het te laat is om te veranderen, dat de regels nóg strenger worden en je straks helemaal geen vrijheid meer hebt om te ondernemen op jouw manier, zoals jij dat wil en je dat vroeger bedacht hebt, toen je met veel passie en ideeën met dit bedrijf gestart bent?

Is het je grootste angst dat het echte boeren met hart en passie voor het vak er nooit meer van gaat komen? Ben je door het overleven in een situatie belandt, die niet meer bij je past? Of heb je je plan dan nu toch eindelijk klaar, maar komt er maar geen beweging in de bureaucratische molen? Als er ook maar een kern van waarheid in dit verhaal zit, lees dan zeker verder! Ik garandeer je namelijk dat jouw ideale oplossing na mijn gratis Koffie (B)uurtje écht binnen handbereik is!

Waarom je hieraan deel zou nemen met mij en/of onbekenden? Omdat je iets anders wil, omdat het je weinig tijd kost en je plannen in je hoofd hebt, die je zou willen uitvoeren, als het allemaal anders en makkelijker was. En omdat je plannen megasterk zijn, de wereld jouw plannen verdient en alleen jij de geschikte persoon bent om dit te gaan doen, maar omdat je er alleen niet komt als je dit niet ook deelt met anderen! Nu denk je dat het niet kan lukken en dat je je huidige business door moet draaien zoals die is, dat je geen keus hebt. Je ziet beren op de weg, problemen, je hebt vervelende ervaringen opgedaan, waardoor een stem in je hoofd zegt dat je dit niet moet doen en dat het nooit gaat lukken.

Waarom komt dat idee dan nog steeds terug in je hoofd? Waarom droom je er dan van? Omdat het een goed plan is, omdat jij dit wil en omdat je weet dat dit het juiste is om te doen en het je gelukkig maakt!

Ik geloof meer in jou, jouw plannen en jouw succes, dan jij dat zelf op dit moment doet. Daarbij komt nog, dat ik (en de anderen die met je meedenken) meer oplossingen zie(n) die voor jou werken, maar vooral jouw oplossingen en mogelijkheden, die jij nog niet ziet, omdat je altijd op dezelfde manier naar dezelfde onopgeloste vragen en problemen hebt gekeken. Ik kijk ook anders naar jou, op een manier, zoals je nog niet eerder naar jezelf hebt gekeken. Mijn klanten zeggen dat ik veel meer in hen zie, dan zij zelf ooit hebben gezien, dat ze zichzelf opnieuw uit hebben gevonden en in zichzelf zijn gaan geloven. Dat kan ik ook met jou, aanstaande maandagmiddag.

Het is nú de tijd om te veranderen! Niet later, maar NU! Er is steun en interesse voor innovaties, duurzamer en milieuvriendelijker boeren en ik ben er voor jou. Dit idee gaat echt niet weg uit je hoofd en je hart, dit is namelijk jouw plan! Wil je straks terug kijken en zeggen “Had ik toen maar de moed gehad om het toch te doen”?

Ik in elk geval zeker niet en ik deed dit al vele malen eerder, mét succes! Zowel zelf, als voor mijn klanten. Al mijn projecten en coachdoelen zijn behaald. Waarom? Omdat ik zakelijk sterk, ervaren en reëel ben, goed ben in crisis volgens mijn opdrachtgevers en omdat ik doorpak en daarnaast over de nodige kennis en ingangen beschik. Al mijn hele leven hoor ik de verhalen aan de keukentafel, zie de ontwikkelingen om ons heen, leer en kijk ik hoe ik de wereld makkelijker kan maken en dingen kan laten werken voor (agrarische) ondernemers. Dat is mijn doel en levensmissie.

Het kost je daarom niets, alleen een (b)uurtje met oploskoffie. Het ergste wat je jezelf aan kunt doen, is niets doen. Je situatie verandert niet en je wordt geleefd. Als je zelf geen actie onderneemt en geen besluiten maakt, dan doen anderen het wel voor je en dat is precies, waardoor je nu in deze situatie terecht bent gekomen. Neem verantwoordelijkheid en actie. Blijf je niet steeds aanpassen, maar neem het heft in eigen handen, claim je ondernemerschap en creëer je eigen toekomst! Start met je aanmelding! Dus tot maandagmiddag 16:00u! Kleine moeite, grote stap, keerpunt en key voor je agribusiness om succesvoller te boeren!

Ga de uitdaging aan. Buurt mee!

Meld je direct aan voor het aankomende Koffie (B)uurtje op maandag 12 april 2021 om 16:00u via deze LINK.

Zet een lekkere kop (oplos)koffie klaar. Tot gauw!

 

Jouw AgriCoach Bianca Coenen